EN İYİ ÇÖZÜM İSE :
EN İYİ BOYASI OLAN FİRMALAR İSE ;
1.TOYO INK (JAPONYA): EN İYİ BOYA OLMASI ,SADECE JAPONYADA VE PRINTER ÜRETİCİLERİ İLE ÇALIŞMASI AÇISINDAN ZOR,AMA GÖRÜLEN EN İYİ BOYA. TOYO FİRMASININ HİÇ BİR DISRTIBUTOR FİRMA İLE İLİŞKİSİ YOK DÜNYADA,ÇİNDE ÜRETİMİ İSE ÇOK SINIRLI.
DAHA ÇOK SAHTE TOYO MÜREKKEBİ PİYASAMIZDA,KİME SORSANIZ BU BOYA TOYO DERLER. İNANMAYIN.
GERÇEK TOYO BOYA 80 USD LİTREDEN AŞAĞI ALABİLMENİZ MÜMKÜN DEĞİL..
2.FIELDCENTER (TAIWAN) : ÇALIŞMA VE FİYAT AÇISINDAN EN OLUMLU BOYA,TÜRKİYEDE BİRÇOK MAKİNE İTHALATÇISI BURADAN ALIP İSİM DEĞİŞTİRİYOR ANCAK FAZLA STOKLANMASI PROBLEMLİ...AYRICA KOKUSU BİRAZ AĞIR
ÜRÜN TAVSİYE LİSTEMDE..
3.STETJET (TÜRKİYE) : Firma Az tanınsa ve daha çok Eurotech makinelere boya üretsede yeni UNI-K isimli kokusuz oxy-eco mürekkep çok başarılı,beklentinin ötesinde ayrıca fiyatıda Türkiye iç pazarına göre çok uygun... Bir Türk firması için çok iyi yakalanmış bir ürün... Tavsiye Ederim..
SİZE TAVSİYEM TOYO BOYA DİYE YUTTURULAN SAHTE TOYO ÇİN BOYALARINDAN UZAK DURUN. 2-3MT BİR KONICA KAFA TEMİZLEYEN BOYALAR ÇOK KÖTÜDÜR VE SONUNCA KAFAYI BLOKE EDİYOR.
BU TAVSİYELER YANINDA TRIANGLE,MARABU,NUTEC GİBİ FİRMALARI DENEYEBİLİRSİNİZ ANCAK FİYAT ,HIZ VE KOKU ÜÇLÜSÜNDEN EKSİKLERİ MEVCUT.
2 yorum
Merhaba,
YanıtlayınSilLütfen alıcıları yanıltıcı bilgilerden uzak duralım.Şu anda 450 maxima baskı makinemizde sorunsuz çalışmaktadır mürekkebimiz.400.000m2 basmış ve daha kafalarında tek nozzle bile tıkanmamış firmalar mevcuttur.Evet toyo boya çok pahalıdır ilk zamanlarda dediğiniz rakamlarda fiyatlar varken şimdi litre fiyatları 40 usd 'ye kadar düştü.Bununda nedeni sizlerinde bildiği gibi hem global rekabet hemde alımların çift rakamlı tonajlara ulaşmasıdır.3-5 litre toyo boyasını almaya kalkarsanız rakamlar çok yüksek olacaktır.Firmamız tarafından satılan hiçbir maxima baskı makinesinde sizlerin satmış olduğu boya kullanılmamaktadır.İnternet reklamlarınızda satıcıların,alıcıları kazıkladığı yönünde reklamlar yapıyorsunuz.Pazar payı elde etmek için karalama politikalarını sizlere yakıştıramadığımızı belirtiriz.İstanbul Reklam-Folpa Reklam-Süstaş Reklam da maxima makinemiz olmamasına rağmen sizler maxima kullanıcılarına referans olarak gösteriyorsunuz.Umarım bu yazdıklarımı bu sayfada yayınlarsınız.Yayınlanmadığı taktirde sayfanın prt sc olarak bizlerin internette yayınlayacağımızı bilmenizi isteriz.Lütfen kendi satmış olduğunuz makineler ile ilgilenin .
Mert ÇİÇEK
Optimum Digital Planet
Mert bey,
SilYazdıklarınız için teşekkür ederiz.
Firmam ve ben kimseyi karalamam ,doğruları söylerim.
Maximanın başarısınıda ,mürekkebinin pahalılığınıda,pahalılığının sebebinin servisi olduğunu da ben kendim söyledim söylerim çünkü doğrudur.(Yani Kazıklıyorlar kelimesi tek başına söylenince başka şeyler çıkıyor)
Bizlerin Allahtan başka kimseden korkusuda yoktur.Herşeyi yayınlarız.Yanlış varsa da bu kanıtlanıyorsa Düzeltir ve tekzipte ederiz,çünkü doğrusu da budur.
Belirtiğiniz firmalarda Maxima makinelerde dahil birçok Konica kafalı makineye de bizim ürettiğimiz Kokusuz mürekkeplerimizi satmaktadır,satacaktır,buda doğru bir bilgidir.
Başta Taner bey ve Sizler olmak üzere Optimum çalışanlarına başarılar diler,Pazardaki rekabette herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Saygılarımızla
Şafak Aydoğan